ЗАТВЕРДЖЕНО КОМУНІКАЦІЙНУ СТРАТЕГІЮ ДЕРЖЛІКСЛУЖБИ

Share Button

ЗАТВЕРДЖЕНО КОМУНІКАЦІЙНУ СТРАТЕГІЮ ДЕРЖЛІКСЛУЖБИ

Головою Держлікслужби Романом Ісаєнком затверджено розроблену під керівництивом автора сайту та схвалену Громадською радою при Держлікслужбі “Комунікаційну стратегію Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками на 2020 – 2025 роки”.
Документом визначено, що Комунікаційна стратегія Держлікслужби – це система заходів, необхідних для формування бажаного іміджу (узагальненого образу, «портрету») Держлікслужби серед цільових аудиторій. Такий образ формується, у першу чергу, на основі:

  • діяльності Держлікслужби;
  • інформації, розповсюдженої від імені Держлікслужби;
  • повідомлень ЗМІ.

Сучасний інформаційний простір слугує полем впливу на масову свідомість, на окремі цільові аудиторії. Громадська думка стосовно діяльності Держлікслужби формується перш за все тим, як вона представлена в ЗМІ. Такий статус ЗМІ призвів до того, що подія має сенс лише тоді, коли про неї повідомили ЗМІ. Якщо ж такого повідомлення не було, то для громадськості це може означати, що не було й самої події.

Мета комунікаційної стратегії Держлікслужби – налагодження процесу скоординованого і дієвого використання комунікаційних можливостей Держлікслужби для підвищення рівня довіри до неї серед громадян України, інститутів громадянського суспільства, засобів масової інформації, міжнародних інституцій та сприйняття її як сучасного ефективного органу виконавчої влади.

Завдання комунікаційної стратегії Держлікслужби – сформувати позитивний імідж Держлікслужби, забезпечити повне та об’єктивне висвітлення її діяльності, поліпшити обізнаність громадян про діяльність Держлікслужби.

Документом визначено також місію, візію, цільові аудиторії, канали комунікації, процес і механізм формування іміджу Держлікслужби, очікувані результати та ресурсне забезпечення.