КНУ ПІДПИСАВ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З ДЕРЖЛІКСЛУЖБОЮ

Share Button

КНУ ПІДПИСАВ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З ДЕРЖЛІКСЛУЖБОЮ

Про співпрацю в межах фахової підготовки кадрів у сфері охорони здоров’я та їх безперервного професійного розвитку йшлося під час підписання Меморандуму про співпрацю між Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками й  Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Подія відбулася 9 червня 2022 року в головному навчальному корпусі КНУ. Підписантами Меморандуму виступили ректор Університету Володимир Бугров і Голова Держлікслужби Роман Ісаєнко.

Володимир Бугров зауважив: «Підписавши Меморандум, ми закріпили партнерську взаємодію, що дасть вагомий поштовх щодо розвитку співробітництва у забезпеченні практикоорієнтованого навчання та формування умінь і навичок практичної діяльності студентами Університету».

Відповідно до Меморандуму, співпраця передбачається за такими напрямами:

  • організація та проведення спільних досліджень, що сприятимуть розвитку системи охорони здоров’я на національному та регіональному рівнях;
  • організація та проведення спільних круглих столів, конференцій, шкіл;
  • розроблення та реалізація тренінгів, сертифікатних програм тощо;
  • розроблення і втілення комунікативних програм з популяризації змін в охороні здоров’я.

Довідково. Київський національний університет імені Тараса Шевченка — один з провідних університетів не лише України, а й світу. КНУ вже одинадцять років поспіль представлений у світовому рейтингу університетів QS World University Rankings від британської консалтингової компанії Quacquarelli Symonds, цьогоріч покращивши свої позиції на 8 пунктів за оцінкою академічної репутації.